Download and Read books online PDF, TXT, ePub, PDB, RTF, FB2 & Audio Books files for your device. So, you can read the books in any times.

[43.18 MiB] Procreate 4 Video Handleiding books by Stefan de Groot

Bevat videolessen van 2,5 uur!
Procreate is de beste teken en schilder app voor de iPad. Je kan de app gebruiken als schetsboek, maar je kan er ook volwaardige kunstwerken mee maken. Als je de app eenmaal hebt aangeschaft in de App Store dan zijn daarna alle updates gratis. In dit boek legt Stefan de Groot alle functies uit van Procreate 4. Van het aanmaken van je eerste canvas tot het maken van animaties. Hoe sla je een illustratie op en hoe deel je ze via mail of via de Cloud. Leer hoe je met behulp van de Perspective Guide tekeningen kan maken in een 1, 2 en 3-puntsperspectief. Gebruik de penselen en maak zelfs eigen penselen. Hoe je nauwkeurige selecties kunt maken en de afbeeldingen kunt transformeren, roteren en zelfs in perspectief kunt slepen. Leer hoe je de kleuren, curves en algehele look kunt aanpassen met vervagingseffecten.

Elk hoofdstuk begint met een video. De video’s zijn ingevoegd. Je hebt dus wel een internet verbinding nodig om de video’s te kunnen bekijken.

Stefan de Groot (Brussel, 1968) is een Nederlandse multimedia kunstenaar, met meer dan 20 jaar ervaring in het digitaal schilderen. Hij exposeert in musea met kunst die hij op de iPad schildert. Hij heeft meer dan 300 video tutorials gemaakt over digitaal tekenen op zijn YouTube kanaal Stayf Draws. De video’s zijn meer dan 2,5 miljoen keer bekeken.
Procreate 4 Video Handleiding
Title:Procreate 4 Video Handleiding
Format Type:eBook PDF / e-Pub
Author:
Date release:
Size:43.18 MiB
Category:Arts visuels, Livres, Arts et spectacles